pastele cu oua de plastic

eu inteleg ca e recesiune, dar sa vinzi oua de plastic in magazine, parca e putin deplasat. americanii au acum ocazia sa cumpere oua de plastic, la pachet, ambalate ca si … globuletzele cu numai 2 dolari.

Si daca oferta nu e destul de convingatoare, poti sa alegi intre oua care seamana cu mingia de baseball, baschet, fotbal sau american football. oferta e asa de buna incit merita sa le iei de pe acum si sa le atirni in brad, in decembrie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*