papagalii din online

m-am tot distrat in ultima vreme cu tot felul de personaje. care mai de care.

directori de marketing care nu merita nici macar sa curete de praf biroul in care lucreaza, video bloggeri care habar nu au sa tina o camera in mana, profesionisti in ale mass-media si blogging-ului care nu leaga doua vorbe fara o greseala daca i-ai pune sa vorbeasca in fata camerei si asa mai departe.

toti sunt buni de gura. toti au papagal cind se ascund in fata interfetei de wordpress. toti sunt o apa si un pamint.

genul de personaje frustrate carora nu le-a iesit nimik in viata si care inghit in sec cind ii vad pe altii cum stiu sa munceasca si realizeaza ceva. hehe, invidia e mare…

btw, argumentul lor forte intr-o discutie e si mai funny: “uite, bah, ce fata ai…” : D

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*