orange romania ne (tr)aduce iPhone

de adus nu poate fi vorba inca. dar orange traduce in sfarsit informatiile despre iPhone in limba romana.

pagina oficiala orange-iphone romania si-a schimbat fata de astazi, iar mai nou, avem si o pagina de specificatii tehnice PROST tradusa.

stiai, de exemplu ca iPhone 3G are o “adincime” de 12,3 mm? : )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Asta ca sa vedeti ca am dreptate cand spun ca noul Iphone este vrajeala. Ca au scazut pretul, ca se va gasi worldwide. Ganditi-va ca daca calculul este facut pentru USA ce va fi pe la noi…

    Asa ca relax cu Iphone 3G… A ne rupa la buzunare..

  2. Asta s-a intamplat si cu primul iPhone. Smecheria este acum sa se vanda sionline, sau neactivat. Daca va fi asa, gasesc baietii o cale sa-l deblocheze.

  3. Da’i incolo…De cand se tot vorbeste ca Orange va aduce iPhone in Romania….pf… va mai trece ceva vreme pana cand vom avea pe piata lansat oficial iPhone in Romania

1 Trackback / Pingback

  1. un orange mai flashy | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*