Orange răsplăteşte clienţii Prepay cu bonus dublu de net şi 10% credit înapoi în My Orange

Ofertă Orange Prepay - bonus dublu de net şi 10% credit înapoi, FOTO Orange
Ofertă Orange Prepay - bonus dublu de net şi 10% credit înapoi, FOTO Orange

Orange sărbătoreşte sosirea verii şi răsplăteşte clienţii Prepay cu bonus dublu de internet pentru activarea online a unei opţiuni de minimum 5 euro credit din My Orange, dar şi cu 10% credit atunci când efectuează o reîncărcare cu credit sau opţiune din My Orange.

De aceea, pentru a rămâne mereu conectaţi la tot ceea ce este important pentru ei, clienţii Orange care activează o opţiune PrePay de minimum 5 euro credit în perioada 15 iunie – 10 august 2020 vor fi recompensaţi automat cu 50 GB bonus, valabili pentru o perioadă 30 de zile de la activare. În plus, dacă aleg să activeze opţiunea din contul My Orange, aceştia îşi dublează automat bonusul de internet, beneficiind de 100 GB de internet.

Mai mult, pentru a profita din plin de vară, clienţii Orange PrePay au parte lună de lună de bonusuri de internet, de cele mai bune oferte în My Orange şi sunt recompensaţi pentru fidelitate.

Începând cu 15 iunie, clienţii care efectuează o reîncărcare de minimum 5 euro credit sau opţiune din contul My Orange vor fi răsplătiţi cu 10% credit înapoi. Astfel, aceştia se pot bucura în fiecare lună de bonusuri de internet, dar şi de cele mai avantajoase preţuri.

În plus, clienţii care activează o cartelă începând cu data de 15 iunie se bucură de cea mai bună ofertă primind beneficiile opţiunii de 6 euro credit pentru doar 5 euro credit în primele 4 luni.

Indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii Orange PrePay au parte de cea mai extinsă acoperire şi de internet de mare viteză 4G şi 4G+ în cea mai bună reţea din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*