OPPO va prezenta prima unitate de procesare AI și noii ochelari inteligenți la OPPO INNO DAY 2021

OPPO INNO DAY

OPPO va prezenta cele mai noi inovații ale companiei în cadrul evenimentului OPPO INNO DAY 2021. Elementele centrale ale celui mai mare eveniment de tehnologie OPPO sunt reprezentate de prima unitate de procesare AI (Neural Processing Unit) a companiei și noua pereche de ochelari smart, alături de multe alte tehnologii revoluționare.

Evenimentul OPPO INNO DAY 2021 se va desfășura între 14 și 15 decembrie, atât online cât și offline. Pe parcursul celor două zile,  participanții vor afla strategiile  de dezvoltare și direcțiile de cercetare prezenatte de către Tony Chen, Fondator și CEO OPPO, dar, în același timp, vor avea ocazia să decopere noua unitate de procesare AI și ochelarii inteligenți.

Evenimentul OPPO INNO DAY 2021 va reprezenta cadrul perfect pentru a prezenta noile tehnologii inovatoare precum Camera Retractabilă și conceptul Omului Digital, dar și alte descoperiri din domeniul imagisticii, inteligenței artificiale, realității augmentate și a rețelelor 5G.

Încă de la prima sa ediție din 2019, OPPO INNO DAY a reprezentat evenimentul principal de lansare a inovațiilor companiei. Prima ediție a avut ca elemente principale prima generație de ochelari AR, echipamentul CPE și noile smartwatch-uri OPPO Watch. Anul trecut, OPPO a prezentat trei produse: primul smartphone rulabil OPPO X 2021, o nouă ediție a ochelarilor AR și aplicația de realitate augmentată CybeReal. Anul acesta OPPO va continua tradiția și va prezenta cele mai noi realizări ale companiei care vor propulsa evoluția tehnologiilor mai mult ca niciodată.

Toți cei interesați de OPPO INNO DAY 2021 pot accesa evenimentul online, în perioada 14-15 decembrie 2021, creându-și un avatar personalizat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*