Auchan România prezintă noile colecții pentru Crăciun 2021

FOTO Auchan

În plin sezon de pregătiri pentru sărbători, Auchan România pune la dispoziția clienților în magazine sau online, pe auchan.ro, numeroase decorațiuni și produse tematice. Oferta este variată și cuprinde de la brazi artificiali și naturali, până la decorațiuni specifice pentru interiorul și exteriorul casei, dar și o gamă variată de jocuri și jucării, inclusiv articole ecologice și produse fabricate în România.

Și în magazine sau online, pe auchan.ro, retailerul pune la dispoziția clienților numeroase decorațiuni și produse tematice. Printre acestea se numără brazi artificiali și naturali, figurine textile și luminoase, articole pentru împodobirea bradului, precum globuri, beteală sau instalații luminoase exclusiv cu LED, produse pentru decorarea meselor festive precum farfurii, fețe de masă, căni și pahare, dar și decorațiuni pentru interiorul și exteriorul casei, de la perne, pături, suporturi de lumânări sau tablouri până la ghirlande luminoase și instalații pentru exterior.

4 noi colecții inedite de decorațiuni tematice în magazine și online

Auchan include în oferta de Crăciun patru noi colecții inedite de decorațiuni tematice: Sweet Moments, Hello Winter!, Peaceful Lodge și Poetic Romance. Acestea reunesc stiluri diferite, astfel încât clienții pot găsi articole pentru toate gusturile. Sweet Moments este o colecție ce reunește articole clasice, în culori predominante precum roșu, alb sau auriu, ce integrează magia clipelor petrecute de sărbători în familie, în timp ce Hello Winter! surprinde esența tărâmului înghețat, cu articole colorate în alb, albastru și argintiu, ce duc cu gândul la vacanțele petrecute la munte, cu multă zăpadă, când toată natura este înconjurată de un alb glaciar.

Peaceful Lodge aduce decorațiuni ce creează o atmosferă primitoare, liniștită, de sărbătoare, asemănătoare unui Crăciun petrecut la cabană, în culori calde precum bej sau culoarea șampaniei. Această colecție marchează și o premieră, lemnul utilizat în fabricarea decorațiunilor fiind atestat FSC (Forest Stewardship Council).  Nu în ultimul rând, colecția Poetic Romance este dedicată nuanțelor și texturilor romantice de catifea, pene colorate, sticlă colorată sau efectelor irizante.

Tendințe pe segmentul de jocuri și jucării: articolele ecologice și jocurile de societate

Totodată, în ofertă este inclusă și gama de jucării de sezon, formată din aproximativ 2500 de articole adresate tuturor categoriilor de vârstă. Printre acestea se numără produse fabricate local, precum jocurile de rummy, șah, table, dar și puzzle-uri și păpușile Arădeanca. De asemenea, compania acordă o atenție deosebită și produselor prietenoase cu mediul înconjurător, iar anul acesta propune în gama proprie de jucării și articole realizate din lemn (inclusiv Montessori), provenit din surse sustenabile, o categorie din ce în ce mai apreciată de către consumatori.

În preferințele clienților au înregistrat progrese importante și jocurile de societate, printre cele mai căutate numărându-se Monopoly, Jenga, Twister, Activity sau Catan.

Produsul vedetă al gamei de jucării este castorul de pluș „Titi exploratorul”. Jucăria este prezentă în magazinele Auchan, iar achiziția fiecărui Titi echivalează cu o donație de 7 lei pe care Auchan o face către Fundația FARA, cu scopul de a ajuta copiii din mediile vulnerabile.

Toate produsele din oferta specială de Crăciun sunt disponibile atât în magazine, cât și online, pe auchan.ro, de unde pot fi comandate la domiciliu, dar și ridicate din magazin prin serviciul Click & Collect sau din parcarea hipermarketului prin Auchan Drive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*