OPPO prezintă trei concepte de produse, destinate unui viitor integrat, în cadrul OPPO Inno Day 2020

Oppo Inno Day 2020

Oppo Inno Day 2020 – „Leap into the future” a avut loc astăzi, la Shenzen, compania prezentând noua sa viziune, „Tehnologie pentru umanitate, bunătate pentru lume”, precum și ultimele produse concept: ochelarii OPPO AR 2021, aplicația OPPO CybeReal AR și dispozitivul cu ecran rulabil OPPO X 2021.

Prin lansarea celor trei concepte de produse, OPPO stabilește traiectoria viitoare privind inovația tehnologică

Cele trei noi concepte de produse demonstrează posibilități viitoare ale interacțiunii dintre oameni și tehnologie, precum și ale explorării tehnologiilor din viitor.

Dispozitivul OPPO X 2021 cu ecran rulabil este ultima realizare a Institutului de Cercetare și Dezvoltare OPPO incluzând îmbunătățiri ale display-ului flexibil și stivuire structurală având ca scop crearea unei experiențe cât mai interactive a utilizatorilor. Noul concept integrează trei tehnologii proprietare OPPO și anume: sistemul de propulsie Roll Motor, placă 2 în 1 și laminarea puternică a ecranului Warp Track. Acestea oferă un ecran extensibil cu dimensiuni ce variază între 6,7 inci și 7,4 inci. Astfel, dimensiunea exranului poate fi adaptată în funcție de activitatea desfășurată de utilizator.

Ochelarii OPPO AR 2021 confirmă evoluția companiei OPPO privind explorarea lumii digitale. Ochelarii OPPO AR 2021 sunt extrem de ergonomici și ușori; au o greutate cu aproximativ 75% decât generația anterioară. În ceea ce privește componentele principale, ochelarii OPPO AR 2021 sunt construiți cu ajutorul soluției optice Birdbath, îmbunătățind astfel experiența imersivă.

De asemenea, ochelarii OPPO AR 2021 dispun de o serie de senzori, inclusiv o cameră fisheye, un senzor Time-of-Flight (ToF) și un senzor RGB. Aceștia nu doar că sunt compatibili cu multiple gesturi natural, dar  pot și determina localizarea geografică tridimensională în câteva milisecunde. Astfel, se realizează o localizare precisă, ce oferă utilizatorilor experiențe reale și naturale în AR datorită actualizărilor constante și a feedback-ului poziției în timp real a utilizatorului.

Aplicația AR CyberReal este susținută de o tehnologie de calcul spațial în timp real care are o localizare de precizie, susținută de cele trei tehnologii de bază OPPO și anume: reprezentarea fizică a spațiilor, localizare precisă în timp real și OPPO Cloud, care au ca scop îmbunătățirea percepției utilizatorilor asupra lumii reale.

Oppo Inno Day s-a desfășurat pentru al doilea an  consecutiv. În cadrul conferinței din acest an, Tony Chen a subliniat dedicarea companiei OPPO de a crea o „lume a bunătății prin „adevărate inovații”. Inspirându-se din viziunea „Tehnologie pentru umanitate, bunătate pentru lume”, OPPO integrează inovațiile tehnologice în timp ce oferă șansa de a experimenta tehnologii potrivite și relevante contextelor de zi cu zi.

Pentru îndeplinirea filosofiei companiei, de a oferi utilizatorilor tehnologii de viitor mai bune decât competiția, OPPO îți propune continuarea parteneriatelor pe care le are deja.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*