Logitech G lansează cel mai ușor mouse wireless de gaming din portofoliu: PRO X Superlight

Logitech G lansează PRO X Superlight

Logitech G, brand din portofoliul Logitech și lider inovator în tehnologiile și echipamentul de gaming, anunță lansarea celui mai ușor mouse wireless din portofoliu pentru pasionații de gaming: Logitech G PRO X Superlight. Echipat cu tehnologia wireless Lightspped, senzorul HERO 25K și un design mecanic foarte rafinat, PRO X Superlight devine rapid un nou standard de referință pentru elita mondială de esports.

“Este foarte important să țintești cu precizie, mai ales când te joci CS:GO”, a declarat Oleksandr Kostyliev, mai degrabă cunoscut ca s1mple, jucător profesionist de Counter-Strike: Global Offensive din echipa Natus Vincere (NAVI). “Logitech G PRO X Superlight îmi permite să mă joc la cel mai înalt nivel, cu zero limitări, zero compromisuri și, cel mai important, fără ratări!”.

PRO X Superlight se alătură unei game impresionate de echipament de gaming, PRO SERIES, care este deja renumită printre jucătorii profesioniștii de elită mondială de esports pentru calitatea și performanțele sale. PRO X Superlight a fost testat pe teren și a jucat un rol cheie în a ajuta Astralis să câștige finala sezonului 12 ESL PRO League, iar G2 Esports să câștige Campionatul European League of Legends din 2020.

“Întotdeauna sunt în căutare de echipamentul perfect care să îmi potențeze abilitățile” a menționat Benita Novshadian, cunoscută mai degrabă ca bENITA, jucător profesionist Valorant pentru CLG. “Cel mai nou mouse de gaming de la Logitech, PRO X Superlight, este ușor și precis, ceea ce îmi permite să mă concentrez doar pe joc și pe ceea ce am de făcut. Absolut nimic nu îmi stă în cale!”

Pentru a satisface cerințele competițiilor, PRO X Superlight a fost conceput pentru a elimina toate obstacolele din calea victoriei prin faptul că este cel mai ușor și mai rapid mouse wireless Logitech G de până acum. Mouse-ul are mai puțin de 63 de grame, este cu 25% mai ușor decât modelul standard PRO Wireless și a fost proiectat cu multă atenție la detalii pentru a reduce greutatea și îmbunătăți performanțele.

În plus, PRO X Superlight dispune de conexiune wireless de 2.4 GHz Lightspeed pentru sesiuni de gaming mult mai captivante și are o autonomie de până la 70 de ore. Noul mouse are piciorușe PTFE mari, cu frecare redusă și care oferă prezicie, viteză și manevrabilitate de neegalat.

PRO X Superlight vine echipat cu senzorul HERO 25K de la Logitech G la 25,600 DPI, primul mouse din industrie care poate urmări precis mișcarea la un nivel de sub un micron (aproximativ 1/50 din grosimea unui fir de păr), iar toate acestea fără a compromite acuratețea. Senzorul face acest lucru fără smoothing și fără alte tehnologii de acest gen.

Senzorul HERO 25K utilizează un sistem inteligent de gestionare a energiei pentru a regla continuu frame-urile pe baza mișcării mouse-ului și a reduce consumul de energie. Chiar și la un nivel de DPI ridicat, senzorul HERO este de 10 ori mai eficient din punct de vedere energetic decât senzorii anteriori ai Logitech G.

“Cu PRO X Superlight am depășit limitele a ceea ce este posibil atunci când combini tehnologii inovatoare precum Lightspeed și HERO 25K cu o construcție foarte ușoară a produsului”, a declarat Chris Pate, manager de portofoliu pentru seria Logitech G PRO. „Testat și validat de sportivi profesioniști din întreaga lume, PRO X Superlight este răspunsul pentru jucătorii care caută performanța de vârf.”

Logitech G PRO X Superlight va fi disponibil în precomandă pe Logitechg.com și în România începând cu luna ianuarie 2021, la prețul recomandat de 729.9 lei, în ambele culori: alb și negru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*