OPPO încurajează recunoștința prin noua campanie de sărbători

Noi telefoane de la OPPO.

OPPO, lider mondial în domeniul tehnologiei, anunță lansarea campaniei de sărbători care îi provoacă pe utilizatori să prețuiască lucrurile bune din 2020 și totodată să surprindă conținut creativ cu smartphone-ul, prin care să își arate recunoștința.

Astfel, aceștia pot câștiga și un smartphone OPPO Reno4 Lite dacă înregistrează un clip în care împărtășesc experiența acestui an și lucrurile bune pe care le-au trăit.

Mai mult, OPPO își propune să celebreze rolul pe care l-a avut tehnologia pe parcursul anului în păstrarea legăturilor umane, mai ales în momentele în care întâlnirile față în față nu au mai fost posibile. Ca primă acțiune, OPPO prezintă povești reale ale tinerilor din întreaga lume care se concentrează pe energiile pozitive și creativitate, care reprezintă foarte bine filosofia brandului OPPO neschimbată chiar și în vremuri dificile.

Seria OPPO Reno4, recent lansata pe plan local, reprezintă cadourile ideale de sărbători, îmbinând performanțele foto-video de top cu eficiența: datorită technologiei proprietare OPPO de încărcare ultra rapidă, Super VOOC, modelele seriei pot fi folosite timp îndelungat după o încărcare de doar 5 minute.

Conectându-ne la momentele plăcute din 2020

Pentru majoritatea oamenilor, 2020 a fost un an cu schimbări majore. Oamenii au fost determinați să trăiască în prezent și au avut ocazia să se concentreze pe ceea ce este cu adevărat important pentru ei. OPPO a intervievat câțiva tineri care au avut parte în 2020 de experiențe pozitive.

Mulți oameni au profitat de timpul câștigat pentru a-și urma adevăratele pasiuni, iar unul dintre ei este Irina. Ea a reușit să realizeze un portofoliu de peste 800 de fotografii cu flori uscate, realizate cu telefonul, proiect pe care și-l dorea de ani de zile dar pentru care nu-și găsise timp până acum.

Produsele OPPO alimentează pasiuni și împărtășesc momentele dragi

Oamenii s-au bazat pe tehnologie pentru a comunica mai mult ca oricând în timpul carantinei, iar produsele OPPO au devenit instrumentele de exprimare a creativității și crearea noilor hobby-uri pentru tinerii utilizatori. Creativitatea stă la baza seriei Reno4 încă de la început. Campania are ca scop prezentarea calităților și potențialului pe care-l are modelul OPPO Reno4 Lite, care este disponibil în România la partenerii oficiali OPPO.

Reno4 Lite este un smartphone subțire care combină tehnologia performantă cu funcționalitate bogată oferind o experiență de utilizare fără cusur.

Reno4 Lite oferă posibilitatea utilizatorilor pasionați de crativitate să captureze momentele cele mai importante pentru ei.Este smartphone-ul perfect pentru a realiza și împărtăși fotografii din perioada sărbătorilor de iarnă în special datorită celor 6 camere cu Inteligență Artificială care permit moduri foto precum fotografii foarte clare, fotografie de noapte, portret creatic și video ultra-steady/neîntrerupt.

Alte caracteristici importante ale modelului sunt:

Modul Portret AI Color permite utilizatorilor să schimbe fundalul într-unul negru sau alb pentru a scoate în evidență subiectul fotografiei

Lentile duale Bokeh înseamnă că indiferent de momentul zilei în care se face fotografia, persoanele sunt foarte bine conturate. Acest mod este disponibil și pe video și recunoaște fețe multiple.

SoLoop permite editarea înregistrărilor video direct din albul, având posibilitatea de a adăuga muzică și text transformând modelul Reno4 Lite într-o „mașinărie de creație video”

„Reno4 Lite este un exponent al pozitivității. Majoritatea oamenilor nu își vor aminti cu plăcere de 2020 dar vrem să încurajăm pe toată lumea să găsească noi moduri de exprimare a creativității, într-o manieră sănătoasăși plină de pasiune, indiferent de condiții. Acesta este motivul pentru care am ales să împărtășim aceste povești. Multe dintre ele pot părea universale însă ele oferă speranță oamenilor care se confruntă cu lockdown-uri sau alte restricții. Poveștile reflectă și tema care se află în spatele seriei Reno conform căreia o mică idee poate avea un impact foarte pozitiv. Astfel că încurajăm pe toată lumea să fie îndrăzneț și să privescă întotdeauna partea pozitivă!” a declarat Alexadra Răuț, brand manager OPPO în cadrul Green Leaves Technical.

Reno4 Lite este partenerul ideal pentru OPPO Watch. Având la bază sistemul Wear OS dezvoltat de Google, OPPO Watch oferă utilizatorilor Reno4 Lite, un accesoriu elegant și inteligent. Cu un ecran dual curve, OPPO Watch oferă o integrare naturală a aplicațiilor și serviciilor Google oferind acces instant, doar printr-o privire, la informațiile relevante precum: direcții, mesaje și notificări.

OPPO Watch oferă un sumar al informațiilor de sănptate cum ar fi pulsul și calitatea somnului. Le reamintește utilizatorilor să fie active pe parcursul zilei și oferă exerciții de relaxare și de respirație. OPPO Watch pune la dispozișia utilizatorilor și multiple antrenamente de 5 minute pentru a încuraja mișcarea chiar și în zilele foarte ocupate. Modurile de antrenament include Alergare, Alergare de ardere a grăsimilor, Plimbare Outdoor, Cycling Outdoor și Înot.

De ce să nu încerci și căștile wireless Enco W51? Design-ul acestora le face incredibil de ușoare și confortabile. În același timp, prin utilizarea celor 6 microfoane ce dispun de un algoritm de reducere al sunetelor, oferă o izolare profundă a sunetelor exterioare atât pentruascultarea muzicii cât și pentru apelurile telefonice, oferind o experiență neîntreruptă chiar și în condiții de vânt sau zgomot exterior puternic.

Fiind echipate cu cel mai nou Bluetooth cu transmisie cu latență scăzută, căștile wireless Eno W51 reduc semnificativ decalajul audio. Această calitate este resimțită mai ales în timpul apelurilor video sau vizionarea clipurilor aflate în mișcare.

Căștile OPPO Enco W31 sunt rezistente la praf și apă, iar o încărcare de doar 15 minute oferă o autonomie a bateriei de 9 ore. O încărcare totală permite o încărcare de 24 de ore, iar pentru a facilita procesul de încărcare, suportul dispune de încărcare wireless. Utilizând Reno4 Lite alături de căștile Enco W51 utilizatorii au ocazia de a face și împărtăși imagini, de a discuta cu prietenii și familia și de a asculta muzică în timpul sărbătorilor de iarnă.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*