OPPO contribuie la crearea unui ecosistem sustenabil

OPPO

OPPO, lider mondial în domeniul tehnologiei, anunță progresul realizat pe parcursul ultimilor ani pentru a facilita inițiativele de sustenabilitate adoptate de companie încă de la fondarea acesteia în 2004. Aceste contribuții evidențiază succesul companiei OPPO în acțiunile sale de consolidare a  relațiilor cu partnerii, utilizatorii produselor, angajații și întreaga societate, precum și îmbunătățirea impactului companiei asupra mediului înconjurător.

“Încă de la fondarea companiei în 2004, OPPO s-a dedicat bunăstării angajaților, consumatorilor și a partenerilor, precum și îmbunătățirii impactului companiei asupra mediului și a societății. Sustenabilitatea a fost întotdeauna o parte integrată a strategiei de dezvoltare, asigurându-ne, în același timp, capacitatea de a inova și de a oferi cele mai bune produse și servicii utilizatorilor într-un context pe care ne place să îl numim Internet of Experience.” a declarat Tony Chen, CEO și Fondator OPPO. “Urmărind misiunea,“Tehnologie pentru Omenire, Bunătate pentru lume”,  rămânând în același timp fideli valorilor fundamentale Benfen, vom continua să investim în sustenabilitatea noastră. Astfel, suntem nerăbdători să colaborăm cu toți partenerii noștri pentru a crea un viitor mai sustenabil pentru utilizatorii din întreaga lume.”

Realizările companiei OPPO în domeniul sustenabilității au fost verificate și atestate de către TÜV Rheinland, lider în industria de testare a serviciilor. Verificarea imparțială demonstrează faptul că OPPO a reușit să creeze o economie circulară care prioritizează utilizarea materialelor sustenabile și scade cantitatea de deșeuri. OPPO a adaptat procesele de dezvoltare a design-ului, ambalării, procesarea materialelor și multe altele astfel încât ele să devină mai sustenabile. Datorită acestor realizări, TÜV Rheinland a oferit o certificare a managementului de resurse regenerabile și de emisii reduse.

Mai mult, OPPO se implică în dezvoltarea proiectelor sustenabile în colaborare cu furnizorii săi pentru a asigura împreună un ecosistem durabil. Un exemplu este amendamentul din Conduita de Responsabilitate Socială OPPO care interzice tuturor furnizorilor companiei să deruleze procese ilegale și neetice precum: monopolizarea pieței, șantajul și corupția.

Aceste eforturi susținute ale companiei au condus catre rezultatele deosebite obtinute de OPPO pe parcursul anului 2020:

O componentă a economiei circulare a fost reciclarea unei cantități de deșeuri cu 13 ori mai mare comparativ cu anul 2019. O consolidare a acestei practici a fost utilizarea materialelor regenerabile, refolosind 35% din plasticul componentelor smartphone-urilor. În același timp, compania a reușit să reducă cantitatea de deșeuri menajere cu 42,7% și a înregistrat o scădere a emisiei gazelor cu efect de seră cu 20%.

Având în vedere că angajații stau la baza organizației, OPPO a prioritizat întotdeauna starea de bine a acestora. Compania a  susținut în 2020 peste 670.000 de cursuri educaționale și programe de formare profesională pentru a sprijini dezvoltarea profesională a angajaților. Iar pentru că o altă componentă foarte importantă a companiei sunt utilizatorii, OPPO face pași majori pentru a asigura bunăstarea lor prin îmbunătățirea continuă a securității datelor. Unele dintre metodele prin care compania se asigură de aceasta sunt adăugarea câtorva funcții inovatoare ale sistemului de operare ColorOS 11 și obținerea cerificatului ISO (ISO/IEC 27001, 27018, 29151) emisă de companiile TrustArc și ePrivacy.

Pentru OPPO, susținerea comunităților și culturii globale este foarte importantă, motiv pentru care a inițiat programul mondial Campus pentru Tinerii Artiști Restauratori. În 2020, cea de-a doua ediție a programului a avut loc, oprin care OPPO a lansat o platformă prin care peste 3,000 de studenți din 150 de universități de top din lume au ocazia să își exprime creativitatea.

Compania este conștientă de faptul că un impact considerabil și de lungă durată necesită o planificare și dedicare pe termen lung. Tocmai din acest motiv, OPPO continuă să implementeze multiple inițiative pentru sustenabilitate alături de alți parteneri ai industriei, în speranța unui viitor mai bun în întreaga lume.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*