OPPO a organizat un apel video 5G global la Roland-Garros prin care i-a conectat pe tinerii jucători de tenis și legenda tenisului Guy Forget

OPPO a organizat un apel video 5G global la Roland-Garros

OPPO, liderul global în domeniul dispozitivelor inteligente, a oferit o oportunitate unică tinerilor jucătorilor de tenis, de top, care nu au putut participa sau urmări meciurile de anul acesta de la Roland-Garros, evidențiind astfel capacitățile tehnologiei 5G OPPO, cât și ale implementării acesteia pe terenul de tenis. Denis Morel, Managing Director OPPO France, și Guy Forget, directorul competiției de la Roland-Garros și jucător profesionist de tenis, actualmente retras, au realizat un apel video folosind smartphone-ul OPPO Find X2 Pro, cu jucători juniori de tenis, de top, discutând cu aceștia despre modul în care tehnologia schimbă în permanență lumea tenisului.

Anul trecut, OPPO a devenit Partener Premium și Smartphone-ul Oficial al turneului de Mare Șlem. Compania este, de asemenea, sponsorul principal al competiției de juniori „Junior Wild Card Series” a Roland-Garros, astfel că anul acesta, în locul obișnuitei ocazii de a concura în persoană, OPPO a organizat un apel video 5G global, pentru a conecta talentații aspiranți la turneul oficial. Totodată, OPPO organizează anul acesta la Roland-Garros Photo Gallery – galeria foto care etalează momente deosebite din timpul turneului, surprinse cu OPPO Find X2 Pro, precum, cât și alte activități ce urmează să fie anunțate.

Dispozitivele noastre 5G funcționează și mai bine în mediul 5G îmbunătățit de la competiția de anul acesta de la Roland-Garros. OPPO crede în puterea tehnologiilor de a oferi oamenilor speranță și căldură și de a îi ajuta să exploreze și să creeze un viitor mai bun. Punând în legătură directă tinere talente din întreaga lume cu o legendă ca Guy Forget și arătând, în același timp, cum Roland-Garros și OPPO pot amplifica experiența de pe terenul de tenis, demonstrează cum efortul susținut și devotamentul față de o viziune comună, pot produce rezultate spectaculoase. ”, a afirmat Gregor Almassy, Overseas CMO, OPPO.

OPPO vorbește cu o legendă Roland-Garros: un apel video 5G cu Guy Forget

Întâlnirea virtuală cu jucătorii juniori de tenis, a fost pentru Forget precum o călătorie printre amintiri, dar și o cale deschisă către viitor. El a captat, pentru prima dată, atenția lumii tenisului, atunci când a câștigat titlul French Open Junior, în 1982, iar acum a sperat să poată aprinde aceeași scânteie încurajatoare și în rândul juniorilor din China, India, România și Thailanda, care  au participat la apelul video 5G. Filip Jianu, jucătorul de tenis din România, a avut ocazia să interacționeze cu Guy Forget și să vadă, în direct, imagini de la Roland-Garros.

Derulând pe repede înainte aproape două decade, Forget, fostul numărul 4 mondial și campion al Cupei Davis, care în prezent activează ca administrator al Roland-Garros, vede terenul ca pe un magnet al inovației în sport. Spre exemplu, anul trecut, OPPO a prezentat în cadrul turneului, primul său telefon 5G pentru Europa și primele imagini TV 8K emise vreodată de la Openul francez, difuzate prin intermediul rețelei 5G a terenului de tenis. Anul acesta, prestigioasă arenă Philippe-Chatrier dispune de un acoperiș modern, iar terenurile principale vor fi iluminate pentru prima dată, permițând prelungirea meciurilor și în condiții de lumină redusă. Iar ca o premieră în istoria Roland-Garros-ului, OPPO va avea privilegiul să prezinte  o experiență inedită la fața locului unică, pentru un grup de persoane care vor juca pe timp de noapte, totul susținut de OPPO și surprins cu ajutorul smartphone-ului Find X2 Pro. Mai multe detalii vor fi disponibile ulterior în legătură cu aportul OPPO la unul dintre aceste meciuri desfășurate în nocturnă.

Suntem încântați că putem să îi primim din nou la eveniment, în siguranță, pe jucători și pe fani și suntem nerăbdători ca aceștia să experimenteze noutățile de anul acesta, mulțumită 5G și infrastructurii terenului,” a afirmat Guy Forget. „Parteneriatul dintre Roland-Garros și OPPO este despre a înzestra o nouă generație de campioni, facilitându-le conectarea și dezvoltându-le înțelegerea prin intermediul tenisului și a tehnologiei, ceea ce este mai important ca niciodată, în această perioadă dificilă.

Sentimentul acesta a fost împărtășit și de către talentații aspiranți la tenisul mare, care au participat la apel. Jucătorii au pus o serie de întrebări pornind de la cum își gestiona tenismenul nervii, pe parcursul ascensiunii sale la celebritatea ligii profesionisteși până la care este impactul potențial pe care l-ar putea avea COVID-19, nu doar asupra turneului de anul acesta, dar și a sportului în general.

Deși este dezamăgitor că nu pot concura pe zgură anul acesta, posibilitatea de a folosi tehnologia de azi pentru a mă transporta acolo și a vedea cum se schimbă jocul și experiența fanilor, a fost o adevărată revelație,” a spus Shaikh Humera, din India. „Să iau legătura cu un fost jucător profesionist pentru a afla cum a gestionat el perioadele de glorie și cele mai puțin bune din cariera sa, îmi dă curaj să continui să mă antrenez pentru a fi și mai pregătit pentru calificările de anul viitor. ”

Valoarea comună de a fi în permanență în căutarea excelenței și a împinge constant limitele inovației, a făcut ca OPPO și Roland-Garros să lucreze mână în mână. Iar activările de anul acesta se adaugă la bazele deja puse, OPPO interacționând din ce în ce mai profund cu o audiență mai tânără din întreaga Europa, cât și cu fanii tenisului din întreaga lume, contribuind, de asemenea, și la strategia brandului Federației Franceze de Tenis, de a își crește prezența în piețele din întreaga Asia. Odată cu eforturile OPPO de a-și crește reputația brandului pe tot globul și a promova tehnologiile OPPO, se preconizează și alte noutăți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*