romania directorilor de vanzari

nush cum se face, da de cind am pelcat eu din tara asta, taoata luma a devenit director de vanzari. asta e jobul pe care il are, sau il doreste orice individ cu liceul terminat.

cind il intrebi ce face el acolo, ca director de vanzari, raspunsul e invariabil acelasi: “sunt responsabil zonal pentru o gama de produse”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Buna ,
    Nu cred ca trebuie sa generalizezi deoarece sunt multi care au muncit sa ajunga intr-o functie ca “Director de Vanzari” asa cum spui tu si au facut cursuri si au platit bani grei sa studieze arata vanzarilor .Pai stiti cate perechi de pantofi sau tocit si nervi implicit.Cand am inceput in vanzari 1996 nimeni nu stiau cu ce se mananca vanzarile acum toti sunt vanzatori.
    Eu respect !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*