oboseala

dupa citeva zile in care m-am tot trezit devreme si m-am dus la culcare dupa ora 2:30 a inceput sa ma ajunga oboseala…

stiu ca trebuie sa dorm mai mult dar parca nu pot sa las blogul sau o zi de noutati pentru o citeva ore in plus de somn… mai ales ca peste 48 ore o sa petrec de ziua mea ; )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. muuulti ani traiaaascaaaa, muuulti aaaani traiaaaascaaaaaa, laaaaa muuuuulti aaaani. La multi ani Adi (if I may call you that), multa sanatate, prosperitate, fericire si tot ce iti doresti. Sa ai un an mai bun. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*