obiceiuri de presa online

intrebarea zilei: de ce mai avem ziare exclusiv online daca ele se misca mai greu decit unu pe hartie?

sa luam un exemplu: wall-street.ro imi trimite in fiecare noapte cite un newsletter cu link-uri catre articlele lor. toate bune si frumoase. baietii stiu sa scrie si mie imi face placere sa-i citesc. cel putin la rubrica it&c. am observat insa o tendinta foarte daunatoare: articole care pe web apar azi, sunt preluate de wall street-ul romanesc dupa 2-3 zile. pai nu e pacat sa ai la indemina rapiditatea publicarii in online si sa astepti stirile sa apara pe bloguri sau pe agentiile de presa?

dilema mea e si mai mare cind vad ca un subiect postat de mine pe blog apare la ei dupa citeva zile. sa ma bucur ca ma citesc si ei pe mine sau sa bag newsletter-ul la spam?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*