greseala you tube

despre noul player youtube am mai scris. de data asta, odata ce baietii l-au facut embeddable mi-am dat seama cum poate un lucru bine facut sa fie de fapt rau.

nimik nu e mai deranjant decit ferestrele din partea de jos a ecranului (de fapt niste limagini care duc spre related videos) care iti apar atunci cind ti-e lumea mai draga. 

chestia buna e ca poti sa scoti respectiva jucarie atunci cind bagi un clip pe blog. trebuie doar sa urmezi instructiunile you tube:

"If for any reason you don't want this option turned on, you can modify the video URL by attaching a rel=0 parameter to the video. i.e. http://www.youtube.com/v/&rel=0 "

aici ai un exemplu de video cu si fara interfata noua.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*