oare e asa de greu?

el: sal

eu: sal

el: poti sa-mi dai si mie o informatie?

eu: doar daca nu e despre iPhone. Pentru asta exista pagina de Suport Tehnic.

el: te-ai ajuns si tu…

primesc zeci de mesaje si mailuri in fiecare zi cu intrebari care de care mai stupide despre iPhone. Raspunsul meu e invariabil si politicos acelasi:

Nu ofer suport tehnic pentru iPhone pe mail sau messenger, asa ca am sa te rog sa lasi orice problema sau intrebare la “Pagina de Suport Tehnic pentru iPhone” – https://www.boio.ro/iphone-romania-suport-tehnic/ .

Nu uita sa precizezi toate detaliile, versiunea de telefon, firmware-ul si ceea ce i-ai facut inainte sa apara problema. Toate astea ma ajuta sa iti ofer o posibila solutie.

Multumesc de intelegere.

numai ca unii prefera sa nu inteleaga cum sta treaba, insista sau incep sa ma faca in toate felurile. Am ajuns sa-i ignor si nu discut aici despre imbecilii care nu au educatie, ci despre oamenii normal care nu inteleg doua lucruri simple:

1. daca eu iti ofer un serviciu gratuit si sunt dispus sa te ajut – respecta-ma

2. daca am impus tuturor o regula simpla – incearca sa o urmezi.

Nu cred ca a disparut bunul simt din mintea romanului, dar am senzatia ca unii dintre noi confundam ajutorul prietenesc cu un bun care ni se cuvine.

6 Comments

  1. ai dreptate adrian,am fost si in situatia asta,si stiu ca te-am batut la cap pe mess,dat am inteles,insa unii nu stiu sa vorbeasca.eu am insistat atunci cand aveam o urgenta,si mi-ai raspuns imediat pe blog.multi nu stiu ca tu nu stai pe blog toata ziua si nu poti raspunde imediat.apropo,am reusit sa deblochez iphone 3g 16gb caruia nu-i mai mergea wifi,si era luat din afara.am cautat o zii intreaga si am gasit.asa ca oameni buni ascultati un sfat dat de ADRIAN :google is your best friend…daca stii cum sa formulezi cautarea.

  2. …si chiar daca te-ai ajuns, e pe banii lui sau ce?! Sa puna mana si sa fie politicos! Sa invete si el, sa munceasca si el, sa sufere si el…cum ai facut tu si apoi sa-si permita sa vb asa! Ca nu a-ti batut berbunca impreuna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*