oare e asa de greu?

el: sal

eu: sal

el: poti sa-mi dai si mie o informatie?

eu: doar daca nu e despre iPhone. Pentru asta exista pagina de Suport Tehnic.

el: te-ai ajuns si tu…

primesc zeci de mesaje si mailuri in fiecare zi cu intrebari care de care mai stupide despre iPhone. Raspunsul meu e invariabil si politicos acelasi:

Nu ofer suport tehnic pentru iPhone pe mail sau messenger, asa ca am sa te rog sa lasi orice problema sau intrebare la “Pagina de Suport Tehnic pentru iPhone” – https://www.boio.ro/iphone-romania-suport-tehnic/ .

Nu uita sa precizezi toate detaliile, versiunea de telefon, firmware-ul si ceea ce i-ai facut inainte sa apara problema. Toate astea ma ajuta sa iti ofer o posibila solutie.

Multumesc de intelegere.

numai ca unii prefera sa nu inteleaga cum sta treaba, insista sau incep sa ma faca in toate felurile. Am ajuns sa-i ignor si nu discut aici despre imbecilii care nu au educatie, ci despre oamenii normal care nu inteleg doua lucruri simple:

1. daca eu iti ofer un serviciu gratuit si sunt dispus sa te ajut – respecta-ma

2. daca am impus tuturor o regula simpla – incearca sa o urmezi.

Nu cred ca a disparut bunul simt din mintea romanului, dar am senzatia ca unii dintre noi confundam ajutorul prietenesc cu un bun care ni se cuvine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. ai dreptate adrian,am fost si in situatia asta,si stiu ca te-am batut la cap pe mess,dat am inteles,insa unii nu stiu sa vorbeasca.eu am insistat atunci cand aveam o urgenta,si mi-ai raspuns imediat pe blog.multi nu stiu ca tu nu stai pe blog toata ziua si nu poti raspunde imediat.apropo,am reusit sa deblochez iphone 3g 16gb caruia nu-i mai mergea wifi,si era luat din afara.am cautat o zii intreaga si am gasit.asa ca oameni buni ascultati un sfat dat de ADRIAN :google is your best friend…daca stii cum sa formulezi cautarea.

  2. …si chiar daca te-ai ajuns, e pe banii lui sau ce?! Sa puna mana si sa fie politicos! Sa invete si el, sa munceasca si el, sa sufere si el…cum ai facut tu si apoi sa-si permita sa vb asa! Ca nu a-ti batut berbunca impreuna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*