o mie

acesta este numarul vizitatorilor unici pe care i-a avut blogu. frumos cadou asa la inceput de an 2007 :)

iti multumesc tie, cititorul meu care revii aici in fiecare zi, care citesti si comentezi posturile mele. iti multumesc si tie, celui care ajungi aici din intimplare sau in cauatre de informatie. sunt convins ca nu ai regretat.

stiu ca este un pas mic, dar pentru 13 zile de blogging eu sunt multumit de “noul meu copil”

tot mai sus ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Congrats!!! Observ ca a devenit o pasiune pentru tine…de fapt, cred ca te-ai intors la mai vechea ta pasiune – scrisul. Iti ramane in ADN, nu-i asa? :) Daca ai incercat o data, nu te mai poti opri.
    Iti doresc un 2007 plin de subiecte interesante si…keep me posted :)

  2. da. este o pasiune mai noua blogu si imi place faptu ca merge, adik unt citit si apreciat. iar odata ce ai scris..nu prea te mai poti sa te opresti..
    sa fie bun 2007 si pt tine si poate ne si vedem…:)

1 Trackback / Pingback

  1. revelionu pe messenger | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*