europeni cu acte in regula (adik si pe net)

portalul oficial al Uniunii Europene ne-a bagat in carti deja. oamenii ne fac caracterizarea in zece fraze bine alese. nu lipsesc referirile la dracula si nici citeva exemple de romani celebrii: nadia, george enescu sau eugen ionesco.

doua link-uri te trimit apoi catre site-ul guvernului si o pagina in engleza a ministerului turismului.

e un pas mic, da macar existam si pe net oficial…ca parte a UE

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Noi momentan doar am aderat la UE, pana o sa ne si integram mai avem destil. Oara cat ? 5, 10, 25, 50, 80 ,100 de ani. Vom vedea daca o sa mai apucam momentul cand unul din noua generatia va flutura din nou in Piata Universitatii steagul uniunii si se va incurca la numarataore.

  2. Acte in regula pentru Europa avem de mult,acum nu mai trebuie vizele,dar in spatiul dinafara granitelor Romaniei tot n-avem voie sa stam decat 90 de zile,spaga la vame se va da acum desigur (aceasta este numai parerea mea) la punctul mixt de control al frontierei.Nu de doua ori ca pana acum ci dublu!!!Ma intreb, si intreb: PE CAND ALTII SE GANDESC SA SE RETRAGA DIN UE DE CE NE BUCURAM NOI CA AM INTRAT???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*