O idee despre comertul online

Am vazut astazi un scaun interesant. Caut de ceva vreme o piesa de mobilier de genul ala, dar pina acum nu mi-a sarit in ochi.

Scaunul era intr-o poza care anunta deschiderea unui magazin Kare in Constanta. Si doar atit. Am google-it Kare Romania si am dat de site-ul lor. E putin cam complicat site-ul, dar am zis sa-mi incerc norocul. Oamenii au pagina cu un catalog virtual, o alta pagina de produse.

Cat de greu putea fi sa gasesc un scaun?

Ei bine, 10 minute mai tarziu inca nu-l gasisem. In primul rand pentru ca nu stiam cum se numeste si in al doilea rind, din cauza modului lor ciudat de a-si promova produsele.

Catalogul nu este in limba romana. Asta nu ar fi o problema. Doar ca acel catalog nu-ti zice decit cum se cheama produsul. Si trebuie sa rasfoiesti ditamai revista cu poze micute in speranta ca dai de scaun.

In cazul in care il gasesti (eu nu am reusit) trebuie sa mergi la pagina de produse. Guess What? Acolo trebuie sa descarci un document Excel cu toate produsele si preturile lor.

Excel-ul (daca ai aplicatia instalata ca sa il poti deschide) nu e actualizat din Septembrie 2014, are denumirile in engleza si iti da doar denumirile alea ale lor, de genul “Chair Bahia Trio Pink”.

E nevoie sa mai zic ca pe lista aia din Excel sunt fix 5415 produse. Da. Cinci mii de produse! WTF?!?

Apropo, scaunul e cel din poza (ce se vede din el). Stie cineva cum se cheama, cit costa si pe unde il gasesc?

PS: Da, stiu ca era ceva mai simplu sa gasesc magazinul si sa merg sa vad scaunul, dar care mai e farmecul unui magazin online atunci?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. magazinul este deschis de 2 ani … aproape …. si este la semaforul de la intrare in Constanta KM 4-5 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*