Serviciu de consultanta foto la domiciliu

Uite o idee pe care nu am mai auzit-o in Romania si care imi place. F64 face un serviciu de consultanta foto la domiciliu.

Ideea e simpla: platesti 149 lei pe ora si ai un expert in fotografie la tine acasa. El te invata cum sa-ti setezi aparatul, ceva tehnici de fotografie, calibrarea unui monitor sau folosirea blitului. Oamenii din poza sunt cei care vin acasa, probabil.

Un curs de genul se face in sesiuni si una dureaza maxim 4 ore. Tinind cont de faptul ca eu nu am sa reusesc in veci sa-mi fac familia sa se uite la un video tutorial sau sa citeasca un manual, cred ca un curs de genul asta e o super idee.

“F64 a fost mereu mai mult decât un simplu furnizor de echipamente. Fotografia este atât o sursă de relaxare și explorare socială, cât și una de asigurare a veniturilor pentru atât de mulți oameni, încât noi am vrut să le oferim oamenilor toate resursele necesare pentru a o exploata la maximum. Mai mult, fotografia este de multe ori o activitate pe care o practici singur sau într-un grup restrâns, cu oameni cunoscuți, și ne bucurăm că reușim acum să furnizăm un așa serviciu de consultanță pentru a completa experiența”, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

Apropo, asta nu e reclama. Chiar imi place ideea si imi place ca o vad aplicata si la noi. In SUA exista povesti de genul asta pe diferite tematici si intr-o vreme ma gandeam sa o fac si eu, dar pentru Suport Tehnic pentru iPhone sau Suport Tehnic pentru Mac.

Oare ce succes ar avea o lectie de folosire de iPhone sau Mac si cit merita sa taxezi pentru asta?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*