NU face upgrade la firmware 2.0!

evident ca au aparut deja primele cazuri. chiar si pe la noi. primesc deja mailuri de la persoane care au pus mina pe versiuni pt developeri ale firmware-ului 2.0 pt iPhone si ignorind avertismentele au facut upgrade.

e nevoie sa mai zic din nou? NU face upgrade! pe 11 iulie va aparea oficial firmware-ul 2.0 si cum nu avem inca o solutie de deblocare pentru el, daca il instalezi, iPhone-ul tau va ajunge din nou o caramida scumpa…

pina cind/daca va exista o solutie de deblocare raspunsul meu va fi invariabil acelasi: sorry, trebuia sa asculti!

pe de alta parte, cind apare deblocarea (fie unlock, fie jailbreak) vei afla de pe boio.ro pasii si evenualele riscuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*