nu cumpara iPhone

tot mai multi baietzi care stiu cu ce se maninca treaba zic ca Apple a incalcat putin regulile atunci cind a venit cu firmware-ul 1.1.1 pt iPhone. asta pt ca jucaria in cauza e un fel de malware pt ca iti rade cam tot ce inseamna 3rd party apps si tot ce tine de deblocarea iPhone.

si daca asta nu e de ajuns, uite aici o pledoarie pertinenta pentru a intelege de ce NU trebuie sa cumperi iPhone.

na ca am ajuns sa scriu si asta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*