munca patriotica a la Google

daca nu ai 18 ani iti aduci aminte cum era sa mergi cu clasa la cules de rosii sau iesi cu vecinii la vopsit bancutzele si varuit pomii din fata blocului.

google re-aduce modelul (care pt noi are conotatii comuniste) in prim plan odata cu “international cleanup weekend“.

asta imi aduce aminte de bancu cu tziganca si fata ei: “mai pune si tu mina pe o revista, pe o carte, pe un caiet de matmatica, mai fa un cornet de seminte…” :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*