Noul incarcator si cablul USB pentru iPhone

Apple se pregateste sa lanseze nu numai un iPhone 6 redesenat, dar si un incarcator nou si un cablu USB care poate fi bagat oricum in mufa.

(Apropo, cum se traduce “reversible USB”?)

Un vanzator de astfel de accesorii spune ca Apple intarzie cu livrarile, asa ca propune userilor sa faca un pre-order de la ei. Site-ul este moca.co, iar un cablu (atentie: numai cablu, NU si incarcator) costa 15 dolari + 4 dolari shipping.

Avantajul este ca noul incarcator are un output de 2A si iti incarca telefonul mai repede. In plus, merge si cu iPad-ul. Eu sunt curios cum arata varianta europeana aceluiasi incarcator.

Am adaugat poza cu 3 variante ale acestui incarcator, inclusiv cea europeana.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*