Noul meu proiect incepe luni, 1 iunie 2015

Din 1 iunie lasam joaca si ne apucam de treburi serioase. In februarie faceam un mic teaser despre noul meu proiect.

Doi cititori boio.ro au ghicit atunci despre ce era vorba. Toata lumea afla insa peste numai 29 ore de la momentul postarii acestui articol.

Nu este ceva direct legat de boio.ro, ci un proiect cu totul special care aduce o premiera in Romania.

Sunt convins ca o sa-ti placa! Anuntul oficial (pentru cititorii boio.ro) va fi facut luni, 1 iunie, la ora 7.30!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Mult succes, cu siguranta voi fi dintre cei care il vor urmari cu multa placere si cu aviditate, pentru a invata ceva nou de la tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*