Noua bancnota de 100 dolari

Eu astept cu nerabdare momentul in care totul se plateste cu cardul sau alta metoda mai simpla. Noua bancnota incepe sa circule abia din 8 octombrie 2013.

Pe de alta parte, noul design mi se pare urit si invechit. Chiar puteau sa angajeze un om care sa imagineze o bancnota cu un look modern.

Idei bune sunt o gramada.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*