Helvetica – Noul system font din OS X Yosemite

Apple schimba fontul sistemului de operare din Lucinda Grande in Helvetica.

Iti recomand sa vezi filmul Helvetica. Este un documentar excelent despre nasterea acestui font si despre ce a insemnat el pentru designeri si ce reprezinta acum.

Il gasesti pe iTunes AICI, dar apare si prin alte parti pe Internet. Uite si doua trailere pentru el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Sunt atât de acomodat cu Lucinda Grande ca font de bază al OS X și cu Helvetica în orice altceva, încât mi se pare extrem de ciudat. Dar nu e neapărat un lucru rău, spre deosebire de Dock.

1 Trackback / Pingback

  1. OS X Yosemite și Helvetica - iSay.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*