Noile MacBook Pro – Core i5 si Core i7

Apple a umblat putin la internele laptopurilor de 15 si 17 inch. Acelasi design si acelasi Slot de card SD in loc de un express port card. Don’t get me wrong – design-ul actual e foarte bun. Nu au de ce sa le schimbe, doar ca era interesant daca mai vedeam ceva nou.

Ceea ce suna mai tentant este bateria. La MacBook Pro de 13″ a crescut pina la 10 ore, iar la cele de 15 si 17 tine intre 7 si 9 ore.

preturile pornesc de la 1199 pina la 2299 in US (si sute de miloane in Romania, probabil)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Astea-s scule tata sa faci treaba omeneste! nu jujele! Ce drivere? au tot in dvd-ul de instalare + aplicatii! Cei de la Apple nu se joaca. Fac niste computere de le mananci pe paine! Bravo lor! Asta da companie de la a la Z. Marile companii, mai ales cele media lucreaza cu Mac-uri. asa se face treaba. Ca pret sare siiiigur de suta de meleoane. Dar faci treaba cu ele, nu ai ce comenta!

  2. E incredibil…mai ales acel procesor i7. quad core. vreau sa imi iau unu de 15 inch. Teoretic ar trebui sa zboare cu procesoarele astea. ;)
    Nu ar fi stricat o mica inbunatatire la design, dar merge si asa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*