iPad in Romania – 24 milioane lei

update 11mai – pretul este acum de 25 milioane

Hotie la drumul mare? Bataie de joc? Profitori? Nu stiu, las la aprecierea ta. Am auzit tot felul de astfel de afirmatii la adresa eMag. Asta pentru ca aduc iPad in Romania si il vand la supra-pret.

Versiunea WiFi de 16GB costa 24 milioane lei vechi. Adica 790,5 dolari. Mai e nevoie sa iti amintesc ca Apple o vinde cu 529 dolari (taxe incluse)?

Anyway, pe mine ma amuza mai mult descrierea facuta de eMag. Printre alte citate celebre avem:

“iPAD este un dispozitiv situat la granita dintre un smartphone si un laptop”.

“Tableta dispune de o tastatura QWERTY virtuala (afisata pe touchscreen) si de un procesor de inalta performanta, intitulat Apple A4.”

“In ciuda ecranului de dimensiuni ridicate (…)”

“toate aplicatiile concepute pentru iPhone sau iPod Touch sunt 100% compatibile cu iPad.” zau asa?!?

Si inca una: sa le zica cineva ca “IPod” si “ITunes” se scriu cu “i” mic.

Am si eu un iPad sigilat. Il dau cu 700 dolari sa le iau fata…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Eu l-am luat pe al 3-lea :)….o adevarata nebunie sa-i "driblezi" pe reporterii Realitatea TV stransi la magazin :)

  2. Eh, nu e neaparat o chestie rea. Apple ne-a obisnuit deja, cu preturile exorbitante, mai ales in segmentul home-desktop. De fapt ei au o singura strategie de marketing foarte bine pusa la punct beneficiind bineinteles si de aportul unor produse foarte bune. Dar incet, incet, ei isi transforma clientii, mai exact pe noi in "blind followers" , acesta fiind reversul medaliei si al succesului inregistrat de apple, mai exact povestea cu politica de preturi si distributie a noului Iphone, stiti situatia cand Iphone a scazut pretul de 500$ la 399$.

  3. nu va mirati…… doar suntem in ROMANIA…… la sfarsitul scolii plec in irlanda in vacanta si vreau sa imi cumpar un iPad de acolo …… fac pariu ca il cumpar cu 100 de euro mai putin ca in Romania. Ce pana in irlanda costa mai putin transportul si toate celelalta cheltuieli???? Adevarul este ca romanii sunt niste hoti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Chestia asta cu garantia de 1 an am vazut-o in mai multe locuri ci ma socheaza cum pot sfida unii Legile tarii.
    Legea protectiei consumatorilor prevede un termen de garantie de minim 2 ani pentru bunurile de folosinta indelungata. Faptul ca ei scriu 1 an in certificatul de garantie este egal cu zero barat. Daca ti se defecteaza dupa un an jumate sa zicem, trebuie sa ti-l repare (probabil dupa scandalul de rigoare, ca doar traim in Romania)

  5. acea cartela se numeste micro sim si are acelasi cip ca si sim-ul normal, doar ca are mai putin plastic. Am vorbit la orange si ziceau ca au si ca se inlocuieste gratuit….sau varianta ciobaneasca: decupezi sim-ul vechi :D

  6. @doru dupa mai bine de 6 luni, chiar sunt curios daca ti-ai cumparat mai ieftin un ipad din irlanda cu 100 de eur.doar asa, ca idee de lucru.la vorbe nu ne intrece nimeni.

  7. Hmm…chestia cu “romanii sunt niste hoti” mi se pare cam aiurea avand in vedere ca pretul din Romania la un iPad este acelasi cu oricare alta tara din Europa. Se stie de muuuult ca tot ce se vinde in America (500$) in Europa se transforma in (500e) asa ca nu vad de ce acuzati pe astia de la emag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*