nobel prize for a hard drive

daca ai afla ca niste oameni de stiinta care au descoperit magnetorezistenta au luat premiul nobel ai zice …si ce daca…

jucaria lor insa a ajutat la inventarea a ceea ce noi numic acum hard-discul. si se intimpla cu vo 20 ani in urma. asa ca intelegi de ce au luat premiul Nobel pt fizica in 2007.

parca-l vezi si pe bill gates sau pe baietzii de la google ca iau premiu pt … [habar n-am la ce categorie s-ar integra] prin 2030… :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*