Noaptea Devoratorilor de Publicitate la #Constanta

Un spot romanesc deschide selectia de reclame de la Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Si inca unul foarte bun :)

Apropo, boio.ro este partener media in blogosfera pentru Noaptea Devoratorilor de Publicitate de la Constanta. Evenimentul are loc pe 5 octombrie la Casa de Cultura, incepind cu ora 21:00.

Stii ca imi plac reclamele si atunci cind am vazut ceva funny am publicatpe boio.ro, asa ca nu puteam sa lipsesc de la un astfel de eveniment.

Cine mai vine?

PS: Un Partener Media nu este platit sa faca reclama unui eveniment. Am mers la Noaptea Devoratorilor de Publicitate inca de prin 1997 si imi face placere sa scriu despre eveniment si acum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*