no Flash for you, iPhone

steve jobs da cu bita in balta. macar e sincer…

Adobe Flash won’t be coming to the iPhone anytime soon. Jobs said the full-blown version of Flash would perform poorly on the iPhone, and Flash Lite isn’t the spirit of the iPhone’s full internet experience.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Salut, am si eu un 1.1.3, si am problema cu SMS-urile ca apar cu +40 si nu sunt corelate cu contactele, ai idee cum se poate rezolva. Multumesc.

1 Trackback / Pingback

  1. Microsoft e pe val

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*