VoIP pt iPod touch

un anume Marian (oare e roman?) a reusit sa faca o jucarie pe care apple nu a vrut sa o vinda.

piesa nu face altceva decit sa adauge un microfon unui iPod Touch si astfel jucaria se transforma intr-un telefon mobil cu care poate vorbi gratis pe internet.

daca jucaria merge bine nu mai ai nevoie de nici un unlock pt iPhone. il folosesti doar pe skype si pe yahoo si nici nu platesti nimik…

adresa lui de mail e de ungaria. dar totusi numele suna romaneste…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*