net la magazinu de electronice

m-am distrat putin azi intr-un mare magazin de electronice din Miami. nu-i au numele tocmai pt ca nu e preferatul meu (are preturi f mari).

baietzii au o gramada de laptopuri expuse dar alea nu sunt conectate la net. in coltul pt produsele apple, probabil ca producatorul le impune sa bage iMac-ul in priza de net asa ca ei se supun frumos.

m-am agatat de cel mai rapid iMac si am intrat evident, mai intai pe blog. pagina de safari mi-a deschis boio.ro repede si bine. am moderat citeva comentarii si m-am dus pe gmail. acolo accesul era blocat :D probabil ca baietzii s-au saturat de vizitatorii care vin sa-si verifice mailu de 2 ori pe zi la ei in magazin…

vroiam sa mai intru pe niste site-uri da imi tot dadea tarcoale un angajat caruia ii statea pe buze sa ma intrebe daca vreau sa-l cumpar…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*