Carrefour vinde iPad cu 50% mai mult

Cum iti suna un iPad de 16GB WiFi la 29 milioane lei? Dar un 3G de 16GB la 36 milioane? Suprapret? Nuu… e doar Carrefour. Nu iti place iPad-ul? Avem si iPhone 4. Tot la pretul nesimtit de 50 milioane lei pentru 16GB.

Mihai Alex Manescu, unul dintre cititorii fideli ai boio.ro a prins jucariile pe rafturi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. sa nu uitam totusi ca din suma aia enorma, 24% inseamna doar TVA-ul.

    iphone 5000 lei – 24% = 3800 lei. De la ” baieti” il iei cu 4000 + si nici nu platesti tva. Daca stam sa ne gandim la pretul de achizitie + profit, Carrefour il vine chiar ieftin. Injurati guvernul pt TVA si acceptati ideea ca traim in Romania. Per total, daca dadeau si garantie buna ( nu la vre-un service bagat printr-o mahala din rahova si fara clauza : ” daca dai upgrade soft pierzi garantia ” ) , se justifica pretul.

    Sunt tare curios ce clauze include garantia, cele de pe net sunt teapa curata si nu isi merita banii dati in plus ( am patit-o )

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*