nervi cu iTunes

imi tocesc nervii de citeva zile cu iTunes. nush daca varianta pt windows are probleme sau in general software-ul este slab, dar am ajuns sa caut metode alternative de a-mi indesa muzica si datele pe iPhone.

primele probleme au aparut cind iTunes crapa pur si simplu pe windows xp. fara motiv. il restartam si o luam de la capat. mai ales ca ultimele mutari de piese prin diferitele lui foldere nu erau inregistrate.

apoi am incercat sa pun video pe iPhone. si nu vrea nici de-al naibii. ba video nu are sunet, daca are sunet nu se sincronizeaza, iar daca are de toate iTunes nu il recunoaste ca format acceptat si nici nu vrea sa-l converteasca.

d-aia m-am ferit eu ani de zile sa nu cumpar iPod si de ce mi-era frica…nu am scapat…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. acum am facut acelasi cont pe ambele.am facut un playlist am adaugat o mel si am dat sync. tot asa mi face …mi o deruleaza inaintee..tot asa incepe:((:(( plssss

 2. oare sa fie pc ul de vina windowsul?mor de ciuda ajutor daca ati mai avut probleme.am dat si un run din itunes si imi gaseste iphone ul merge tot ok merci…

 3. mai ai vreo idee adriane ce as putea sa fac.te rog mai da mi o idee macar tu sa mi raspunzi.deci am pus pus melodia de pe pc in library si am dat sync.si am si acelasi cont pe itunes si pe iphone si tot asa imi merge
  merci

 4. @giovanni: exista citeva zeci sau sute de play-ere in AppStore. Incearca sa descarci unul dintre ele si vezi daca face la fel. O alta eventuala solutie este sa cumperi o melodie din iTunes sau sa descarci una gratuita.

 5. am descarcat din itunes o melodie care mi a bagato in podcast in fine….si am deschiso si merge perfect.dupa care am descarcat si un player si am deschis piesele puse din itunes si merg la fel deci prost.deci am inteles ca telefonul nu are nimic.ce poate fii.ai ceva idee.multumesc mult adrian.nu cred ca ma ducea capul .mersi inca odata.sper sa mi raspunzi ciao p zi buna ..

 6. am uitat sa zic ceva ,nu stiu daca are treaba.telu e cumparat din anglia.acum il folosesc in italia.de aceea a trebuit s a l decodez.l am decodat cu cip din ala genway. sa nu mearga din cauza asta.stiu ca doar cartela ajuta sa tio recunoasca. multumesc

 7. @giovanni: deblocarea telefonului nu are legatura cu felul in care sunt redate melodiile. Daca ai descarcat o melodie din iTunes si merge bine, inseamna ca problema este la restul melodiilor tale. Incearca sa le faci rost din alte surse.

 8. nu inteleg cum adik alte surse.am luat de pe net si tot asa mi merg .poate fi windowsul? ms ciao

 9. @giovanni: unele melodii sunt protejate de diferite forme de DRM. Din cauza asta se pot auzi partial sau deloc. Nu stiu ce melodii ai tu, dar daca cea descarcata din iTunes este OK inseamna ca nu iTunes sau iPhone-ul sunt de vina.

 10. ms mult de răspunsuri.am sa încerc o alt pc. Îți multumesc încă o data si daca o sa am nev de ceva sper sa mă ajuti . Sa ai i zi buna

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*