ne apucam de filme

dupa o plimbare scurta cu masina lu piticu mi-a venit chefu de filme. jucariile sunt gata.

cine ghiceste ce filmam azi? : )

later edit: nu am baterie la camera. caut incarcator de sony gata. merge. MOTOR!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. vezi poate gasesti o veverita, iar dintr-o conserva mai mare sa-i faci o cusca in care o pui sa alearga, o legi la o bobina si uite asa poate storci de un pic de curent sa mearga sony-ul ca nu mai rezist.
    Animal rights nu au ce sa comenteze, doar e pentru o cauza buna…

  2. Stii ce nu inteleg ? De ce nu porti ochelari ? pai la cate comentarii/ mail-uri, e.t.c. tre’ sa citesti, ….. mai ai timp si de altceva?
    Nu ca mie nu-mi convine ca scrii despre iphone, eram doar curios.
    Ceva film in seara asta ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*