Myrath – surpriza anului

Vali, expertul rezident in Rock al boio.ro mi-a mai dat o idee de trupa care suna foarte exotic. Asta si pentru ca “Myrath” sunt din Tunisia.

Albumul “Tales of the Sands” a iesit in octombrie 2011 si aud ca e tare laudat. Mai jos este videoclipul oficial pentru “Merciless Times”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Vad ca nu se inghesuie lumea sa comenteze :), probabil nu au multe in comun cu rock-ul, nu suna rau, dar cu siguranta suna ciudat, cel putin vocea.

  2. Sunt destul de rock pt a fi rock iar ritmul oriental e placut, dar vocea ii diferentiaza prea mult de genul de la care au pornit si mie nu imi plac. Pt ceva middle-eastern dar mult mai mainstream vezi Nightwish – Sahara.

  3. Interesanta combinatia.
    Stilul rock, cam invechit, suna ca si in anii 90, stilul oriental foarte bun.
    Destul de talentati, au sanse mari daca isi actualizeaza putin stilul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*