muzica romaneasca

am avut o dilema zilele trecute cind mi s-a cerut sa pun pe un cd 10 piese romanesti. nu conta daca erau cintate in limba romana, in engleza sau in altceva atita timp cit solistul/trupa erau de la noi.

ideea era ca cd-ul ajungea la un party in statele unite. muzica trebuia sa fie potrivita pentru un club (deci mai putin manele, blues-uri sau rock).

mi-a fost foarte greu sa fac o lista. tu ce ai fi ales? 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*