la multi ani copilului din tine

adrian boioglu copil

ghici cine e personajul? imi pare rau ca nu am si alte poze cu mine in laptop. as fi gasit cu siguranta ceva mai funny. 

ps: dupa cum se vede din prima poza de la 5 ani gindeam "tot mai sus" :)

ps2: hai sa facem din asta o leapsa. ii vom zice "la multi ani copilului din tine". vreau sa vad niste poze de la piticu (adik de cind era piticu mic :) ), dece, zoso, cristi roman, florin, andrei, manafu, tolontan, dragos, andaa, (pe a lu orlando deja o stim, dar poate mai are si altele), radu ionescu, vivi, dragos novac si oricine se simte inca un copil. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Vai mah Adi k mi-ai luat ideea. Acelasi lucru vroiam sa-l fac si eu da n-am avut timp sa-mi scanez niste poze. La multi ani! Noua mea adresa e acum pe haipa.ro. Poti sa schimbi la blogroll?

1 Trackback / Pingback

  1. Blogul lui Andrei » Blog Archive » La multi ani copilului din tine

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*