Multumeste-i unui developer de plug-in WordPress

Azi a fost “Thank a Plugin Developer Day”. Ideea e simpla: fiecare blog wordpress foloseste plug-in-uri. Ele ne fac viata mai usoara si blogurile mai aratoase sau mai usor de navigat. Asa ca alege un plug-in developer, cauta-i site-ul si spune-i “Multumesc”. Daca te tine buzunarul, poti chiar sa-i faci o donatie prin paypal.

Nu folosesc foarte multe plug-in-uri, dar sunt citeva care ma ajuta destul de mult: akismet, all in one SEO Pack, Highlight Author comment, Search Everything, Share this, Similar Posts sau WordPress database Back-up.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*