boio.ro prezinta: iPhone Users’ Conference

Ziua vestilor bune a venit.

Esti Invitat la Prima editie a iPhone Users’ Conference Romania, pe 18 iulie 2009, la Orange Concept Store in Bucuresti (Calea Victoriei, 41). Conferinta incepe la ora 13.00.

Inscrierile mai sunt acceptate, pina pe 14 iulie, AICI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. f tare. poate faceti ceva si cu noul 3gs ca tot urmeaza sa-l lanseze orange lun asta.
  oricum, am scris s. eu un articol despre asta, care apare si pe site-u campaniei “we want apple romania”. sper macar sa va ajut cu promovarea daca tot nu o sa fiu acolo. bafta

 2. Sincer imi pare rau ca nu am timp/bani/si altele sa ajung acolo.
  Singura chestia pe care chiar mi-ar place sa o fac ar fi sa iti zic vreo doua….(lui Ady)…asa de la suflet, de sa ma tii minte. De ce …? pentru ca meriti sa ti se zica.
  Ce si cum….na…surpriza.

  Respect si plecaciune.

 3. as vrea si eu sa vin, dar din pacate..ala e weekendul cand imi sarbatoresc ziua de nastere :) si e planificata de ceva vreme…anyway, have fun toata lumea :)

 4. imi cer scuze dar nu mai pot sa ajung :( plec intr-o excursie de vineri pana luni :( oricum sper sa pot sa va urmaresc de pe iphone

 5. Mai primim confirmare pe mail ? (eu n-am primit inca. m-am inscris pe 29.06)

  10x

 6. @Costin, @ALL: considera-te confirmat. Am ales sa nu mai trimit mail tocmai pentru ca multi nu au lasat numele lor si al insotitorului.

  Ne vedem sambata

8 Trackbacks / Pingbacks

 1. Prima conferinţă a utilizatorilor de iPhone din România « Saunter.ro
 2. tudor moldovan · blog personal
 3. ultima sansa | boio.ro
 4. Stii sa filmezi? | boio.ro
 5. iPhone Users’ Conference Romania – Preview | boio.ro
 6. Mâine începe iPhone Users’ Conference România « Saunter.ro
 7. Alex Brie la iPhone Users’ Conference | boio.ro
 8. Tudor Moldovan la iPhone Users’ Conference | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*