Monitor pentru bebe

The Owlet este o jucarie care poate sa fie foarte utila pentru noul parinte. Cind ai un copil mic acasa vrei sa stii in orice moment daca este in regula.

Device-ul arata ca o soseta/ghetuta si iti trimite pe telefon / computer sau pe net informatiile de care ai nevoie: nivelul de oxigen, pulsul, iti spune daca bebe doarme, care este temperatura si daca cel mic este cu fata in sus sau in jos.

Acum as vrea sa se inventeze ceva care-ti spune cind copilul ceva mai marisor a bagat ceva daunator in gura sau ti-a luat telefonul in mana si urmeaza sa-l arunce ca pe orice alta jucarie :)

Apropo, the Owlet a trecut de Kickstarter si acum poate fi comandat pentru 159 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*