Mica lectie de organizare

“Make room for your life” trebuie sa fie motto-ul fiecaruia.

Eu sunt genul de persoana care are totul organizat. In calculator si in jur. Daca nu am timp si in jurul meu se aduna mai multe chestii, ma apuc si fac curatenie destul de repede.

Nu zic ca sunt maniac al curateniei, doar un fel de maniac pentru ordine. Lucrurile trebuie sa fie organizate in foldere, liste si aplicatii sau cutii si dulapuri. Nu-mi place sa vad spatiul folosit aiurea sau lasat dezorganizat.

Tocmai de aia, un astfel de video ma unge pe suflet :)

(Da, stiu ca are un an si ceva, dar nu l-am mai vazut pina acum)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*