Credeai ca emisiunile de la TV sunt facute de oameni inteligenti? Eu vad ce reporteri are Realitatea TV sau Antena 2 si ma ingrozesc la gandul ca peste un an-doi, ei vor ajunge prezentatori de emisiuni sau producatori.

Teo (stand-up comediant) a fost invitat la o emisiune TV si a avut curajul sa deschida gura impotriva lor. Reactia capetelor goale de la Antena 2 a fost una pe masura.

Am iesit din platou unde m-a intampinat producatoarea emisiunii, care tragea dintr-o tigara si care a purces sa urle la mine ca sunt un nesimtit care nu respecta munca altor oameni. Se pare ca ea se trezise la 7 dimineata ca sa monteze materialul in care apareau pozele cu Simona Sensual care se pozase singura in chiloti in fata oglinzii de la baie.

Trebuie sa intelegeti ca femeia asta fierbea efectiv de furie pentru ca indraznisem sa nu adresez subiectul media fierbinte al unei parasute triste care isi facuse singura poze sexy si apoi le “scapase” pe net, si toate astea pentru ca producatoarea investise munca de dis-de-dimineata pana s-a inganat de noapte ca sa isi bata joc de o panarama usor terfelita de mai orice baiat din fata oricarui bloc.

In alta ordine de idei, zilele trecute am aflat ca un coleg de bransa de la Realitatea TV, care a invatat presa facindu-si poze distractive cu cadavre pe la accidentele feroviare din Constanta, a ajuns acum sa fie Profesor sau Asistent Universitar. Si mai si preda despre “Televiziune”. Oare studentii lui stiu ce individ au in fata?

update: un hacker… de bine a facut rost de inregistrarea emisiunii. O gasiti aici. (merci de pont DogFather)