De aia nu vrea Apple incarcator universal

Asta e reclama facuta de Comisia Europeana? WTF! Cred ca Apple a vazut-o inainte si nu a mai vrut sa guste din ciorba lor.

Lasand gluma la o parte, ideea cu charger-ul universal nu este rea deloc. Sunt convins ca si Apple va adera la ea in viitorul nu foarte apropiat. Apple a aderat la aceasta conventie. Sper ca acelasi cablu sa fie universal si pentru HDD Externe si alte cabluri de transfer de date.

Cu ocazia asta, cei care fura telefoane mobile nu vor mai avea o cheltuiala in plus inainte sa re-puna jucariile pe piata.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

 1. Apple este deja parte a acestui acord, numai ca nu vor schimba portul de pe device-urile lor ci va oferi un adaptor pentru micro USB.

 2. idee buna, scarboasa “reclama “…

  puteau sa imparta si ei altceva inafara de un sos de rosii din aceasi lingura.

  Cu ocazia asta, cei care fura telefoane mobile nu vor mai avea o cheltuiala in plus inainte sa re-puna jucariile pe piata.

  Genial spus :))

 3. Este normal ca Apple sa ofere un adaptor, dupa cum spune mai sus si Adrian P., cel putin pe motiv ca interfata USB nu suporta iesire semnal AV direct (composite, component sau S-Video) iar conectorul Apple suporta asa ceva (cine are cablu pt. iesire pe TV cred ca stie lucrul asta).
  Nu cred ca Apple va mai adauga inca un alt tip de conector, de ex. HDMI, in viitorul apropiat.

 4. Apple nu vrea sa schimbe conectorul cu cel mini usb pentru ca ar trebui sa mai puna speakere pe iPhone, unde momentan e doar unul. Apropo de asta, cunosc pe cineva care a dus un iphone la reparat pentru ca “avea speakerul drept stricat”.

 5. @paul-te rog sa te uiti atent pe siteul apple si daca in pozele alea grafice vezi 2 speakere eu imi vand telefonul.

  daca ai i4 pune degetul pe speakerul din stanga si daca mai auzi ceva sa-mi zici si mie

 6. caterinca mai sunteti.. de unde si pana unde trebuie sa mai puna un speaker apple daca schimba conectorul?? :) si alt destept se trezeste ca iPhone 4 are 2 speakere :)

  e bine ca au gasit o cale de mijloc, un adaptor pt conexiunea lor.. era aiurea sa fie apple mai cu mot si sa n-aiba incarcator universal dom’le, cu toate ca nu vad eu sa care lumea adaptorul mereu cu ei ca sa-si poata incarca telu in situatii neprevazute..

 7. in poze pare a avea doua, ce-i drept.
  din fraza “pune degetul pe speakerul din stanga” reiese ca ar fi unul si in dreapta, deci doua. dar tot unu ramane cum corect mi-ai atras atentia. nu-ti vinde iPhone-ul totusi.

 8. EWW!!Oricum n-as accepta sa-mi incarc minunatul iphone dupa ce am incarcat o prostie de android sau altceva.

 9. @Alexandru: e ca si cum ai zice: folosesc priza asta din perete doar pentru iPhone, nu vreau sa bag in ea si masina de spalat sau uscatorul de par. E doar un cablu care alimenteaza un telefon. nimic mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*