Minus – noul Dropbox?

Am auzit de Minus la @iDantero si mi-a placut ideea. Un serviciu asemanator cu Dropbox care iti ofera 10GB spatiu gratuit la inceput si apoi cite 1GB pentru fiecare user nou pe care il inviti.

Jucaria are deja aplicatii pentru Mac, Linux, Windows, Android, iPhone si Windows Phone 7, dar si extensii pentru browserele majore.

La prima vedere, site-ul si aplicatia lor de iPhone arata foarte bine, dar cea pentru OS X lasa mult de dorit. Dar pina la urma, cine iti da pinala 50GB spatiu gratuit in Cloud?

Minus aduce si functii sociale – sharing sau follow.

Daca vrei sa ai 10GB pe Minus fa-ti un cont acum. Iar daca urmezi acest link primesti in total 11GB.

Si ca sa raspund la intrebarea din titlu: Minus nu poate sa ia locul Dropbox. Asta pentru ca Dropbox stie sa faca foarte bine folder si file sharing si e incorporat in sute de aplicatii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. L-am testat eu si mi se pare destul de ok. Cel putin viteza de upload este net superioara dropbox. La fel si spatiul de stocare.

  2. mersi frumos, merge brici, bun ca ai liber si la 2GB per file.
    ps: poti face cate conturi vrei catre linkul tau de invite, asa faci multi GB in doar cateva minute……

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*