Microsoft lanseaza Surface

Cea mai noua tableta de la Microsoft vine la pachet cu o sora geamana care merge atunci cind cea principala se blocheaza, nu?

Curat Entertainment :)

OK, poate ca e timpul sa lasam fabricatul de jucarii pe mana celor care se pricep.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Bruce willis asta al microsoftului nu a venit asa pregatit …prea multe emotii :)

  2. Ma bucur sa vad ca Microsoft lanseaza o tableta cu Win8. Sa fie cat de multi competitori pe piata!

  3. Dacă ar fi fost Steve Jobs, ar fi făcut câteva glume, cum s-a întâmplat în trecut :)

  4. Adevarat Andrei, la asta ma asteptam si eu, sa bage o gluma si se scotea frumos. Asa a bagat totul sub pres si a lasat situatia in pom. Si o sa fie multe mistouri pe tema asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*