Microsoft crede ca a inventat Twitter

asta ar fi trebuit sa fie “WTF of the day”, dar Microsoft are atitea reclame proaste, incit nimic nu ne mai mira.

ce mi se pare mai amuzant este ca baietzii cred ca printre Outlook, MSN, Word si alte icoane cu produse d-ale lor, Twitter e si el parte din jucariile inventate de Microsoft. Asta pina face cineva o plangere…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Nu mai au imaginatie :)) Pai daca ar fi sa faca Apple o reclama ca asta ar trebui sa arate cum vin 250.000 de aplicatii dupa om :))

    Ideea e ca Microsoft sarbatoreste ca pot sa aiba si eu twiter…jalnic!

  2. se refera la aplicatiile de pe noul “windows phone” cum si zice daca asculti. arata si facebook daca am vazut eu bine reclama.. in fine, oricum pare penibila reclama, si cei de la apple o tin cu Justin Long actorul acela, intr-adevar sunt funny dar dupa atata vreme te cam plictisesti sa vezi aceleasi fete zeci de reclame la rand.. tu nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*