mici da’ rai

brain tv se pregateste sa se arunce pe net la lume. au inceput cu un test oarecum funny, cu spam invitatii trimise din om in om si cu promisiuni de premii in bani. 

cind sunt atacati gramatical de popor incep sa latre si sa muste… 

si daca stai sa cauti bine afli ce si cum e cu televiziunea in cauza. e facuta de Emi (supranumit si weirdo). cum care Emi? Ala micu!

Fondatorul si managerul Brainient este Emi Gal, in varsta de 21 ani, absolvent al facultatii de Matematica – Informatica. Lucreaza in industria de internet de la varsta de 15 ani timp in care a lucrat pentru diferite agentii de web design din Romania si Statele Unite ale Americii, ca prezentator si responsabil al site-urilor televiziunii U.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*